Hoppa till innehåll

Vårt mål med addFunction
I dagens snabbrörliga teknologiska landskap erbjuder vi på addFunction en omfattande portfölj av plattformar och produkter för att möta de varierande behoven hos våra kunder. Vi förstår att valet av rätt utrustning är avgörande för att uppnå dina mål, oavsett om det gäller för ett skrivbord för en arbetsplats, ett konferensrum eller en större föreläsningssal . Med vår expertis och erfarenhet är vi här för att guida dig genom denna process och säkerställa att du får den bästa möjliga lösningen som passar just dina specifika krav och önskemål.

På addFunction värdesätter vi våra kunders önskemål högt och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Genom att hålla oss uppdaterade med de senaste tekniska innovationerna och trenderna kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar perfekt för varje unikt behov. Vårt dedikerade gäng arbetar enligt tre grundläggande principer som genomsyrar allt vi gör:
Kvalitet, kvalitet, kvalitet!

addFunction AB grundades 2004, då det bildades genom sammanslagningen av två välrenommerade företag. Företaget ägs av Paul Andersson och Jeanette Andersson (ej gifta 🙂). Vi har idag över 30 års erfarenhet.

OM OSS hemsida bild_2